چگونه جای جوش و آکنه را ازبین ببریم

چگونه جای جوش و آکنه را ازبین ببریم

چگونه جای جوش و آکنه را ازبین ببریم

یکی از عارضه های پوستی که همواره زیبایی پوست ما را تحت تاثیر قرار می هد جای جوش و آکنه است. این جای جئش ها حتی ممکن است در اعتماد به نفس افراد تاثیر بدی بگذار و باعث کاهش جذابیت ظاهری او شود. جای جوش اثری است که بعد از آسیب پوستی یا آکنه بر روی پوست باقی می‌ماند. وقتی فولیکول‌ مو یا منافذ پوست با چربی‌های اضافی، سلول‌های مرده یا حتی عوامل خارجی مانند باکتری‌ها پُر می‌شوند، جوش‌ ایجاد می‌شود. در سر تاسر دنیا اکثر افراد با این مشکل دست و پنجه نرم می کنند و به دنبال راهی برای از بین بردن جای جوش های خود هستند.

هیچ‌ فردی دوست ندارد بر روی صورتش جای جوش داشته باشد! خود جوش نسبتا به‌راحتی از بین می‌رود، اما از بین بردن جای جوش گاهی بسیار سخت است. جای جوش معمولی، در مدت یک تا دو ماه از بین خواهد رفت. معمولا دور روش برای از بین بردن این عارضه پوستی وجود دارد. روش های درمان خانگی برای رفع جای آکنه و یا مراجعه به پزشک که نسب به جای جوش تجویز به دارو یا کرم و یا استفاده از لیزر های درمانی خواهد کرد.

در ادامه شما را با چند روش جدید و بسیار موثر آشنا خواهیم کرد که متخصصین پوست برای درمان جای جوش، آکنه و زخم از آن‌ها استفاده می‌کنند.

تحریک کلاژن سازی با استفاده از RF:

در این روش از درمان جای جوش و آکنه، ستون‌های ریز ماهیچه‌های پوست را حرارت می‌دهند تا فرآیند ساخت کلاژن‌های جدید تحریک شود، بی آن که سطح پوست آسیب ببیند. پس از هر جلسه درمان تا چند روز خارش و قرمزی خفیفی را در پوست خود تجربه خواهید کرد. این روش می‌بایست در عرض چند ماه و حداقل ٣ مرتبه تکرار شود.


بازسازی سطح پوست با لیزر CO2:

یک روش به مراتب تهاجمی‌تر که می تواند تأثیر چشمگیری بر روی بافت پوست داشته باشد. اشعه لیزر ستون های ریز ماهیچه های پوست را تبخیر می کند.


یک هفته زمان می‌برد تا پوست التیام یابد که البته با پوست پوسته شدن قابل توجه پوست، توأم خواهد بود. در طی این مدت می‌بایست از فعالیت‌های کاری و اجتماعی به دور مانید. این روش باید یک یا دو بار انجام شود. نتایج حاصل بی‌نظیر و حیرت‌انگیز خواهد بود اما ۶ ماه زمان لازم است تا تغییرات حاصل ملموس و قابل مشاهده باشد، چرا که عمل کلاژن‌سازی و رشد کلاژن‌های جدید چندین ماه پس از انجام این روش درمانی ادامه خواهد داشت.


میکرونیدلینگ:

یک روش نوین با هزینه‌هایی کمتر از لیزر درمانی. وارد کردن سوزن‌های بسیار ریز و نازک به درون پوست محرکی برای پدیده ساخت کلاژن‌های جدید می‌باشد. میکرونیدلینگ به وسیله دستگاهی شبیه به یک قلم لرزان انجام می‌شود که سوزن‌های بسیار ریز و کوچکی در سری استریل آن تعبیه شده است. نخست به واسطه یک پماد بیحسی پوست را سِر می‌کنند، سپس پماد را از روی پوست می‌شویند

 تزریق ژل:

فیلر (ژل های پرکننذه) های جدیدی وارد بازار شده‌اند که با تزریق آنها به پوست می‌توان ظاهری صاف و هموار را در زخم‌های آکنه ایجاد کرد. برای افرادی که در پی یک راهکار فوری و بی‌نظیر برای رهایی از زخم‌های آکنه می‌باشند، تزیرق ژل می‌تواند گزینه‌ای ایده‌آل محسوب شود. اکثر این پر‌کننده‌ها حداقل یک سال دوام خواهند داشت، نتایج حاصل بلافاصله قابل رؤیت بوده و نیازی به دوران نقاهت و دور ماندن از فعالیت‌های کاری و اجتماعی ندارند. کافیست سالی یک بار به پزشک مراجعه نمایید.