علت سیاهی و تیرگی زیر بغل

علت سیاهی و تیرگی زیر بغل

علت سیاهی و تیرگی زیر بغل

تیرگی زیر بغل یا کشاله ران می تواند برای هرشخصی آزار دهنده باشد و باعث شود لباس دلخواه خود را نتوانید بپوشید و با پوشیدن لباس‌های آستین کوتاه و آستین حلقه‌ای‌ احساس ناراحتی کنید. اگر شما جز اون دسته از افراد هستید که از تیرگی و سیاهی زیر بغل خود رنج می برید در این مقاله با ما همراه باشید تا با دانستن علت تیرگی زیر بغل، پیشگیری ها لازم رو انجام دهید و برای درمان سیاهی زیر بغل اقدام های لازم را انجام دهید. اگر به دنبال راهی برای از بین بردن سیاهی زیر بغل خود هستید ابتدا باید به علت آن بپردازیم. در ادامه به برخی علل تغییر رنگ زیر بغل اشاره می‌کنیم .

استفاده از تیغ یا ژیلت

از بین بردن موهای زائد یکی از دغدغه های همیشگی خانم ها است که در صورت استفاده مکرر از ژیلت، پوست شما تیره خواهد شد. وقتی که شما برای از بین بردن موهای زیر بغل، از تیغ برای تراشیدن آنها استفاده می‌کنید، شما در واقع مو را از سطح پوست می‌تراشید و ریشه آن همچنان در زیر پوست شما باقی می‌ماند. شاید مو در ظاهر از بین رفته باشد، اما در زیر پوست شما همچنان وجود دارد و از آنجا که پوست زیر بغل بسیار نازک است، وجود این موها باعث تیره به نظر رسیدن زیر بغل شما می‌شود. استفاده از تیغ همچنین باعث می‌شود موهاضخیم‌تر شوند که همین امر نیز سیاهی زیر بغل را افزایش می‌دهد.

محصولات مراقبت از پوست:

مانند دئودورانت‌ها که ممکن است برای پوست خیلی خشن باشند، می‌توانند باعث ایجاد رنگدانه در زیر بغل شوند. یک مطالعه نشان داده است که ترکیبات عطری دئودورانت‌ها دلیل اصلی درماتیت تماسی آلرژیک هستند.

سلول‌های مرده

یکی دیگر از عوامل سیاهی زیر بغل می‌تواند وجود سلول‌های مرده در زیر بغل شما باشد. برای کاهش سلول‌های مرده زیر بغل، کافیست پوست این ناحیه را با لیف یا هر پارچه ضخیم دیگری تمیز کنید تا این سلول‌ها از پوست جدا شوند.

چاقی

افرادی که چاق هستند به احتمال زیاد در زیر بغل و سایر نواحی بدن خود متوجه پوست تیره می‌شوند. بیش از نیمی از بزرگسالانی که وزن آن‌ها بیش از دو برابر وزن ایده‌آل است، دچار تیرگی پوست می‌شوند.

اختلالات هورمونی

افرادی که کم‌کاری تیروئید، سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) یا سایر اختلالات هورمونی دارند، بیشتر از سایرین مستعد تیرگی پوست هستند.

ژنتیک

به نظر می‌رسد تیرگی پوست ارثی باشد، به این معنی که احتمالاً علت ژنتیکی دارد.

مصرف دارو

برخی از داروها از جمله نیاسین با دوز بالا، قرص های ضد بارداری و کورتیکواستروئیدها ممکن است باعث سیاهی زیر بغل شوند.