علت ریزش مو چیست

علت ریزش مو چیست

علت ریزش مو چیست

داشتن موهای سالم و پر پشت و خوش حالت یکی از عوامل تاثیرگذار در جذابیت ظاهری به شمار می آید. ریزش مو در خانم ها یا آقایان بسیار ناراحت کننده است و باعث مضطرب شدن فرد می شود. وقتی که موهایتان خوش حالت، سالم و پرپشت است، جوان تر و زیباتر به نظر می رسید. متأسفانه، ممکن است به دلیل افزایش سن یا دلایل دیگر، موهای شما دچار ریزش شود که در نتیجه آن فرد اقدام به کاشت مو کند. در این مقاله می خواهیم با انواع مختلف ریزش مو و دلایل آن آشنا شوید. پس برای مراقبت از موهای خود این مقاله را مطالعه کنید.

علت انواع مختلف ریزش موی سر چیست؟

ریزش مو علت های زیادی دارد و به دو دسته ی ریزش های ارثی و ریزش های غیر ارثی،تقسیم بندی می شود.ریزش های غیر ارثی تنوع زیادی دارند ولی از لحاظ این که شیوع کمتری دارند از این لحاظ از اهمیت کمتری برخوردارند.

کمبود پروتئین

ماده تشکیل دهنده اصلی مو پروتئین است. بر همین اساس، کمبود پروتئین در بدن می تواند تا حدودی مسئول ضعف و ریزش مو باشد. هنگامی که با کمبود پروتئین مواجه هستید، بدن تلاش می کند ذخایر اندک باقی مانده از این ماده را حفظ کند، که این شرایط به توقف رشد و ضعف در مو منجر می شود.

استفاده بیش از اندازه از مواد شیمیایی

مواد آرایشی و بهداشتی شیمیایی به طور معمول برای بخشیدن ظاهری جدید به مو و حتی درمان خشکی و موخوره استفاده می شوند. مشکل این است که بسیاری از این محصولات حاوی مواد تشکیل دهنده مضر هستند. در گذر زمان، استفاده بیش از اندازه از آنها موجب آسیب غیر قابل بازگشت به مو شده و در نهایت ریزش مو را به همراه دارد. رنگ های مو، روش هایی که برای سفید کردن مو استفاده می شوند، و برخی شامپوها می توانند موجب ایجاد تغییر هم در مو و هم در پوست سر شوند.

بیماری های تیروئید

پرکاری تیروئید و همچنین کم کاری تیروئید به واسطه تغییرات هورمونی که تیروئید زمینه ساز آنها است می توانند موجب ریزش مو شوند. این بیماری ها خود را در قالب تغییرات مختلف در بدن بروز می دهند. اگر به این تغییرات رسیدگی نشود، آنها می توانند پیامدهایی جدی و شدید را موجب شوند.

عوامل ارثی و ریزش مو

در این مورد ریزش مو پس از 20 سالگی می تواند شرایط وخیم‌تری پیدا کند.

کم خونی

کم خونی می تواند در نتیجه کمبود آهن رخ دهد. این ماده معدنی در تولید گلبول های قرمز خون نقشی کلیدی ایفا می کند. ابتلا به کم خونی نشان دهنده عدم وجود هموگلوبین کافی در بدن است و بر همین اساس، انتقال اکسیژن از سلول ها به بدن با دشواری انجام می شود.